Skip to main content

EN CAFÈ MED MERE – MERE END EN CAFÈ

Chaplin blev etableret i 2003 og driver bl.a. Café Chaplin, en levende og travl café centralt placeret i Helsingørs bymidte med gårdhave, udsigt over torvet og udendørs servering om sommeren.

Det er medarbejdere med særlige behov, der er i front i Café Chaplins daglige drift. Her varetager de hver deres arbejds- og ansvarsområder, parallelt med at et professionelt pædagogisk personale vejleder og støtter den enkelte medarbejder.

Chaplin er en socialøkonomisk virksomhed – et privat bo-, beskæftigelses- og uddannelsestilbud for mennesker med særlige behov.

Læs mere på www.chaplin.as

NAVNET CHAPLIN

Vagabonden i Charlie Chaplins kendte film er helt sin egen. En skikkelse der på finurlig vis klarer sig gennem livets udfordringer, og som med sine fortællinger om livet har formået at sætte sig fast og “flytte ind i” de fleste menneskers bevidsthed. Chaplin-figuren sætter samfundets normer til skue ved at gå på kanten af dem. Han beriger os, sine tilskuere, ved sin enkle livsstil og sit rørende væsen.

”Chaplin er en person, der kan klare sig uden mange ord.
Han klarer sig i samfundet og gennem livet med de ting, han kan. Ligesom os. ”

Citat: Stig, tjener, Café Chaplin.

Det, mener vi, er rammende for, hvad vi ønsker at skabe på Café Chaplin. Her handler det om mere end udelukkende den gode mad – det handler om mennesker.